Tailorstore.se är en internetbutik som säljer skräddarsydda kläder för herrar och damer. Genom att skapa måttprofiler kan du köpa skräddarsydda kläder på nätet som skickas hem till dig. Genom att vara duktiga när det gäller e-handel kan Tailor store erbjuda dig skräddarsydda kläder till mycket konkurrenskraftiga priser. Nackdelen för dig som kund med skräddarsydda kläder är att det garanterat tar längre tid för dig att få hem produkterna. Skulle du beställa kläder på en annan hemsida kanske det tar några dagar medan det tar cirka 7 veckor för kläderna från Tailor store. Det är oundvikligt och om det är kläder som du planerar att använda under en längre tid kan det verkligen vara värt att vänta. Ifall det är kläder som du behöver snarast är det definitivt klokare att köpa färdiga kläder. Att få kläderna precis som du vill att de skall vara är bra, men att få det till i stort sett samma pris som vilka andra kläder som helst är helt otroligt.

Tailorstore grundades år 2003, och har sedan år 2006 bedrivits under namnet Tailor Store Sweden AB. Bolaget ligger för det mesta till i Helsingborg där utveckling, administration och distribution sker under ett och samma tak. Tailor Store har under en längre tid varit framgångsrikt, mycket tack vare den goda kunskapen inom e-handel. Redan år 2006 vann Tailor Store pris för ”bästa e-handelsföretag i Skandinavien” och har efter det också fått en hel del utmärkelser. Även om inte e-handel och skräddarsydda kläder har så mycket med varandra att göra, så är det båda de delarna som gjort Tailor Store så framgångsrikt. De flesta skulle få det väldigt svårt att kunna erbjuda skräddarsydda kläder till priset av vanliga kläder och ända lyckas bli framgångsrika.

Alla kunder skall kunna finna plagg de gillar till bra priser, är vad Tailor Store vill göra till verklighet. Genom att anpassa kläderna efter just dina mått och din smak kan alla hitta något de gillar. Tailor Store hoppas på att kunna ta en stor del av den traditionella klädesmarknaden. Det har väl hänt de flesta att de hittar kläder de gillar men som inte finns i rätt storlek. Genom att välja hur kläderna skall se ut och anpassa dem efter dina mått kan du få kläder du gillar och som passar dig. Det räcker inte heller att kläderna och tjänsten är billig och bra utan du får också gratis frakt när du handlar för över tusen kronor. Tailor Store bryr sig inte bara om kunderna utan också om miljön, genom att till exempel planera inköp för att slippa onödiga transporter skapar de inte några onödiga utsläpp. De försöker att alltid tänka på miljön oavsett vad de gör, för att göra så lite påverkan som möjligt.