Dentaworks eller Tandblekning.com som är samma företag håller på med tandblekning. De erbjuder ett alternativ till att gå till en klinik och bleka tänderna. Dentaworks säljer kit och annat som gör att du själv kan sköta din tandblekning hemma eller på resande fot. Du kan köpa ett komplett paket med allt du behöver för att få vitare tänder, eller så väljer du att köpa tandblekningspennan som är lite simplare. Du kan också köpa båda för att alltid vara säker på att kunna bleka dina tänder, även om det egentligen inte behövs så mycket. Istället för att lägga flera tusenlappar på att bleka tänderna hos en klinik erbjuder Dentaworks möjligheten att göra det själv för bara ett par hundralappar. De vill erbjuda tandblekning som är snabb, säker och enkel.

För att göra tandblekningen säker har de använt sig av legitimerade tandläkare. De använder samma metod som man gör på kliniker även om det innebär att du kan göra det hemma i lugn och ro. Tandblekningen hjälper mot gula tänder, fläckar, missfärgningar och gör täderna vitare. Dentaworks tandblekningsgel stärker tandköttet och är helt utan karbamidperoxid och väteperoxid som kan vara skadligt. Resultat av detta är en ofarlig och långvarig tandblekning som du kan glädjas åt i flera år. De vill att alla ska kunna känna sig stolta över sitt leende och få möjligheten att bleka sina tänder. För att summera Dentaworks tandblekning: Säkert, ofarligt, enkelt och utvecklat av tandläkare.

Just nu håller de på med en kampanj som innebär 100 kronor prissänkning på deras kompletta tandblekningskit, de har dessutom 100 kronor rabatt på tandblekningspennan. Det är vanligen denna sortens rabatter Dentaworks kan erbjuda eftersom de inte har speciellt många produkter, det blir rabatt på några produkter i taget. Frakten kostar enbart 29 kronor om du inte handlar för över 595 kronor för då är den gratis. Leveranstiden brukar vara på ungefär 1-3 dagar runt om i Sverige. Du har 14 dagars returrätt men då måste varan vara i obruten förpackning och det måste godkännas av Dentaworks. Vid prenumeration kan du enbart returnera den första varan. Du kan välja att betala genom faktura, men då kostar det 19 kronor i fakturaavgift. På hemsidan visar de upp några kundbetyg, det känns som att de är speciellt utvalda eftersom alla enbart är positiva. Det är bara tre stycken vilket inte talar för att de visar upp alla betyg de fått.