Vita tänder är något de flesta gärna vill ha. Tyvärr kan det kan vara lätt hänt att råka ut för en missfärgning på grund av vissa drycker, mat, mediciner och även naturligt åldrande. Rödvin, kaffe, snusning och rökning är kända bovar för att missfärga tänder, även om du borstar och gurglar med olika slags munskölj så finns det risk att färgen stannar kvar. Vill man inte sluta upp med morgonkaffet, eller vad det än må vara så kan du bleka dina tänder hemma på ett professionellt sätt med SimpleSmiles olika produkter. Medlet är skonsamt mot dina tänder och ditt tandkött, det är peroxidfritt och innehåller alltid de senast utvecklade tandblekningsmedlet som finns på marknaden.

SimpleSmile’s produkter är framställt av tandläkare genom vetenskapliga metoder. Företaget har sedan 2005 vidareutvecklat sina produkter och sitt sortiment med en utgångspunkt hos kundens behov. Idag är företaget en ledande leverantör för tandblekning hemma. Produkterna säljs via hemsidan, men de har även återförsäljare på andra nätbutiker, du finner även deras produkter hos en del tandläkare med ett välsorterat sortiment av produkter inom tandhygien

Du kan välja mellan fyra olika paket. Det finna ett startpaket med tre skenor i plast, blekningsgel och en tandblekningspenna, sen finns det ett paket med samma innehåll minus blekningspennan. Du kan även köpa blekningspennan för sig, och en  refill med gel om du redan har skenor hemma men har slut på själva tandblekningen.

Företaget har en 100% nöjd kundgaranti och fri frakt. På deras hemsida visar företaget steg för steg hur du skall gå till väga när du skall bleka dina tänder med SimpleSmile.