Cdon.se säger sig vara Nordens största underhållningsbutik på nätet. Här erbjuds det mesta inom musik, film, böcker, mobiltelefoni, hushållsprodukter och elektronikprodukter. CDON har som mål att du som kund ska finna en spännande upplevelse som sker på dina villkor. Du kan antingen välja mellan att beställa hem varor eller ladda ner filer som du kan använda på datorn. De alternativ finns givetvis inte på alla produkter, det skulle bli lite svårt att ladda ner en tvättmaskin till exempel. Cdon.se är en del av företaget CDON Group som är ledande i e-handeln med många välkända varumärken i Norden. CDON Group har sedan de startade år 1999 vuxit enormt speciellt i samband med att Cdon.se startades. Dels har produktsortimentet breddats betydligt och de har även kunnat lansera flera nya internetbutiker tack vare företagets stora framgång. De har bland annat startat sidor som har med mode, hem och trädgård och sport och hälsa att göra.

Tack vare att företaget är så stort kan de erbjuda låga priser. Att stora företag kan erbjuda låga priser beror på att de får en mängdrabatt när de köper in produkter. Att det är ett så stort företag ger också andra fördelar, de kan klara sig med ett riktigt stort centrallager som inte är lika dyrt att driva som det är för mindre företag. De behöver inte heller ta hjälp av massa dyra extra tjänster för att kunna ge kunderna det de vill ha. De har dessutom alltid flera erbjudanden igång samtidigt, det kan vara sådant som håller på att bli utdaterat eller sådant som de vill ge lite extra uppmärksamhet för att det är nytt. De har dessutom kampanjer lite då och då som ger rabatter utan någon riktig anledning, bara för att skapa uppmärksamhet i allmänhet. Nu håller de till exempel på med en rea under sommaren.

Varför ska du då välja Cdon.se när det finns så många andra liknande företag att välja på? Det som gör Cdon lite speciella är att det är ett riktigt stort företag som på grund av det har många förmåner för dig. De kan erbjuda låga priser och du kan veta att de alltid ligger i samma prisklass som de andra försäljarna. De har ett enormt utbud av allting de säljer och du kan räkna med att de har det du är ute efter. Det är ett framgångsrikt företag vilket tyder på att de gör rätt för sig, de är seriösa och vet vad de håller på med. De har dessutom massa andra stora internetbutiker så som gymgrossisten.com som har vuxit enormt mycket på senare år men också butiker som lekmer.se som är en leksaksbutik på nätet. Du kan nästan räkna med att om du inte hittar det du söker hos Cdon kommer du inte hitta det någon annanstans heller, förutsatt att det är den sortens produkt som Cdon säljer. Vill du istället ge bort ett presentkort till CDON kan du köpa det här!