Cellbes har ett stort sortiment av modekläder för den något äldre målgruppen. Du finner kläder för både dam och herr av god kvalité och mycket bra priser. Hos Cellbes finner du ett riktigt stort storleksutbud med damstorlekar från 34 till 64 och herrstorlekar från S till XXXXL eller större.

Cellbes har varumärket Wästgöta som riktar sig mot lite äldre dam och herrar med ett klassikt och bekvämt utseende samt varumärket Chic som är lite mer eleganta feminina plagg.

Förutom kläder finns det även en avdelning med skor och accessoarer samt en avdelning med heminredning, till exempel gardiner, bad, dukar, sängkläder, mattor med mera.

Missa inte Cellbes ”just-nu”-produkter som säljs till ett riktigt bra pris – nya produkter varje gång du besöker sidan! Missa inte att ta en titt i Rea-avdelningen.

Ibland finns det rabattkoder till Cellbes som kanske ger dig gratis frakt, en fin gratis-premie eller någon annan form av rabatt. Här hittar du uppdaterade rabattkoder som fungerar hos Cellbes. Rabattkoden fyller du i vid kassan under ”Erbjudandekod”. Sätt ett bokmärke här för att alltid ha tillgång till de senaste rabattkoderna för Cellbes.