Eleven.se är en av Nordens största skönhetsbutiker på nätet när det gäller parfym, make-up, hudvård och hårvård. Eleven.se är en auktoriserad återförsäljare vilket innebär att du kan vara säker på att alla produkter i deras sortiment är äkta varan. Du kan räkna med att hitta det du söker i deras stora sortiment av skönhetsprodukter. De arbetar hela tiden för att utöka sortimentet, för tillfället försöker de ta in så många märken som möjligt som inte funnits i Sverige tidigare. Numera kan du finna över 21 000 produkter från över 800 olika varumärken på Eleven.se. Alla produkter som finns på Eleven.se finns i lager vilket innebär att de kan skickas inom 24 timmar efter att du har beställt, i alla fall under vardagar. Hur lång tid det tar för dig att få produkten beror mycket på var i landet du bor.

11 Group AB heter företaget som Eleven.se är en del av. Företaget startades år 2000 i Sverige och fyra år senare öppnades butiken Eleven.se på nätet. Sedan dess har sidan växt till att bli en av Sveriges och Nordens ledande skönhetsbutiker på nätet. År 2007 fick Eleven.se pris för Sveriges bästa nätbutik för skönhet av Cosmopolitan Beauty Award. Målet för Eleven.se har alltid varit att erbjuda ett så stort sortiment som möjligt med de populäraste produkterna och nya produkter som är intressanta. De vill också erbjuda snabba leveranser och låga priser, och att du ska kunna känna dig säker när du handlar på deras hemsida. De har jobbat hårt för att bli en auktoriserad återförsäljare för att visa att de är ett seriöst företag som inte säljer utgångna produkter eller kopior. Det är också viktigt eftersom det är olika regler inom EU jämfört med till exempel USA när det gäller ingredienser, det visar på att de inte säljer produkter som innehåller ingredienser som inte är tillåtna inom EU. Eleven.se är anslutna till REPA-registret, vilket innebär att de tar sitt ansvar för återvinning av papper, plast och metallförpackningar. De är också registrerade hos läkemedelsverket, vilket innebär att de betalar det som de ska för att importera produkter från utlandet.

Precis som många andra butiker erbjuder Eleven.se rabatter från tid till tid. Det kan vara rabatter som gäller för ett helt varumärke eller en specifik sorts produkt, det kan också vara bara för en produkt. De har även andra erbjudanden, du kan till exempel välja att inte betala förrän i augusti även om det kanske inte har så stor betydelse för din ekonomi egentligen. De har också erbjudanden när det gäller fraktkostnaden, när du handlar för 600 kronor eller mer är frakten gratis. Detta gäller bara i Sverige, i övriga Europa måste du handla för 1000 kronor eller mer för att få gratis frakt.