Live-It är en försäljare som säljer upplevelser på nätet. Live it grundades år 2005 och är numera bland de största på marknaden, när det gäller upplevelsepresenter. Totalt erbjuder de över 500 olika upplevelser som du kan ge bort i present eller göra själv, eller både och. Live it samarbetar med några av de bästa arrangörerna i landet som tillsammans med ett stort utbud av aktiviteter och upplevelser gör dem mycket framgångsrika. Alla upplevelser är undersökta för att de skall vara säkra på att de erbjuder kvalitativa upplevelser, som är åtminstone vad man kan förvänta sig. Det kan vara allt från att köra sportbilen du alltid har drömt om till en lugn spabehandling eller provning, på Live-It finns det mesta du kan tänka dig inom upplevelser.

Det är inte sällan du har problem att hitta den perfekta presenten, därför riktar Live it framför allt in sig på att erbjuda presenter. En bra present behöver inte alltid vara en sak, många skulle bli glada av att få chansen att göra något de alltid drömt om. Vet du inte riktigt vilken upplevelser som skulle passa kan du köpa ett presentkort som gör att han/hon kan välja själv vilken upplevelse de vill göra till värdet av presentkortet. Skulle presentkortet inte räcka till för just den upplevelsen kan man bara lägga till mellanskillnaden. Live it vill erbjuda en present som inte bara blir en i mängden utan något som blir ett minne för livet men ändå inte är så väldigt dyrt. De erbjuder även weekends och romantiska middagar för de som inte kommer på en passande present till sin partner. Självklart kan andra upplevelser också passa för en partner även om dessa är speciellt för par.

Det går till så här: Du börjar med att välja en upplevelse, antingen på Live it eller i någon av deras fysiska butiker. När du valt upplevelse eller presentkort beställer du, det kommer hem till dig i form av en box med värdebevis för upplevelsen och en del bilder för att göra dig lite extra sugen. Att det kommer som en box är mest för att göra det mer passande som en present. Det är ju också så att det känns lite roligare att få ett paket jämfört med ett papper eller kuvert. Det finns något för alla, vem har inte något de alltid drömt om att göra. Även om de kanske inte har drömt om det, finns det säkerligen något som passar dem. Live it gör de dåliga presenterna som i slutändan bara ligger och skräpar till något som är ett minne för livet.