Go For Life store är en butik på nätet som säljer naturliga kosttillskott med mera. Go For Life AB heter företaget som ligger bakom Goforlifestore.se. Företaget grundades år 2009 med visionen om att kunna hjälpa folk att få i sig alla nyttiga näringsämnen bara genom naturlig och nyttig kost. Det blir allt mer vanligt med kosttillskott, mycket onaturliga vilket ledde till att Go For Life ville visa att du inte behöver ta hjälp av massa onaturliga hjälpmedel utan att du egentligen kan få i dig allt du behöver på ett naturligt sätt. Många som tränar mycket väljer att ta tabletter för att få i sig lite extra näringsämnen, men det finns faktiskt sätt att slippa ta massa tabletter och ändå få sig det man behöver. Med naturlig kost vet du vad du får i dig, men i tabletterna kan det vara lite vad som helst.

Sedan 2009 när företaget startade har sortimentet växt betydligt, numera erbjuder Go for life hela 41 olika sorters Superfoods. Superfoods är mat med hög näringsdensitet som innehåller mycket antioxidanter, vitaminer, mineraler och bra fetter. Från början var att importera Gojibär det enda Go For Life gjorde, men nu kan du köpa allt du behöver för en hälsosam kost på deras hemsida Goforlifestore.se. Det som är unikt med Go For Life jämfört med liknande butiker är att alla deras varor är helt naturliga och utan tillsatser och konserveringsmedel. De flesta liknande butikerna brukar åtminstone sälja några varor som inte är helt naturliga. Att Go For Life inte säljer några onaturliga kosttillskott är inte en tillfällighet, utan de vill vara extra tydliga med att du inte behöver onaturliga hjälpmedel för en hälsomsam kost. Go For Life vill att du bara ska kunna se deras varumärke och genom det veta att innehållet är helt naturligt. De menar att du skall kunna veta innehållet genom att kolla på framsidan av påsen även om innehållsförteckningen är på baksidan.

Go For Life använder sig av kampanjer som innebär att du som kund skall hjälpa dem att marknadsföra. Det kan vara att du belönas med en rabatt för att du tipsar några kompisar om butiken. De ger inte bara ut rabatt till vem som helst, utan du måste göra något för att få rabatten. Just nu kör de med att du ska tipsa två kompisar för att kunna få 10 procent rabatt. Detta är ett minst sagt effektivt sätt att marknadsföra eftersom det inte kostar så mycket. Nackdelen med det är att många tappar intresset när de inser att de måste göra något för att få rabatten. De använder sig också utav tävlingar som du kan vinna presentkort och liknande genom.