Boozt startade år 2009 med bara några få olika varumärken, men med tiden har de utökat sortimentet mycket för att erbjuda kläder för alla. Boozt är en del av Boozt group vars huvudkontor ligger i Malmö. Boozt är en klädbutik på nätet som har ett stort utbud för män, till skillnad från många andra liknande butiker. Det är mycket vanligare att rikta in sig till kvinnor med allt som har med utseende att göra, kläder till exempel. Istället för att stå och bröta runt i varuhusen kan du bara ligga i soffan och beställa det du är intresserad av. Du slipper dessutom alla eländiga köer som butikerna aldrig verkar få ordning på. Du beställer från din dator och väntar sedan ett par dagar på att få hem dina varor. När de väl har kommit fram kan du prova dem i lugn och ro utan ett butiksbiträde som står och stirrar på allt du gör. Skulle det vara så att du inte gillar kläderna kan du sända tillbaka dem förutsatt att det inte har gått 30 dagar. Boozt erbjuder nämligen 30 dagars fri returrätt, det innebär att du kan prova kläderna i lugn och ro och skicka tillbaka det du inte gillar, helt gratis.

Boozt erbjuder alla sorters klädesplagg och dessutom solglasögon, skor, väskor och flera andra accessoarer. Boozt.com har sitt huvudlager i Sverige vilket innebär att de kan erbjuda snabba leveranser och fri frakt. De har dessutom flera olika erbjudanden, bland annat brukar de erbjuda rabatter för studenter på 5-10 procent. Just nu erbjuder de upp till 50 procent rabatt på olika ”styles” som de kallar det själva. Med styles menas hela outfits, och rabatten gäller oftast bara när du köper alla delar av outfiten. För att kunna ta del av fri frakt från Boozt måste du handla för över 500 kr, annars skulle det knappast vara värt för dem att erbjuda fri frakt. Kostnaden för frakten skulle nästan bli större än vinsten och därför är det inte lönsamt att erbjuda gratis frakt för små leveranser.

Det finns väldigt många olika sidor på nätet som erbjuder kläder, varför skall du välja just Boozt? Boozt vill att du ska kunna känna dig säker när du handlar på nätet. De gör allt för att det skall vara så enkelt som möjligt för dig som kund. Skulle du få problem är det bara att ringa till kundtjänsten som helt gratis besvarar alla dina frågor. Eftersom allting ligger i Sverige kan du vara säker på att det går rätt till. Boozt villl erbjua en tjänst som gör att du på ett avslappnat sätt kan hitta just de kläder du vill ha. Du ska slippa allt det jobbiga med att gå runt i varuhus, samtidigt som du inte har något att förlora på det. Du kan fortfarande prova kläderna utan att det kostar något extra, det är bara att lämna tillbaka kläderna om de inte vara bra av någon anledning.